BUILDING CONTROL

Het ontwikkelen, fabriceren, realiseren, installeren & beheren van gebouwbeheerssystemen is waar ons team zich dagelijks mee bezig houdt. Door de unieke combinatie van projecten en ontwikkeling (R&D) ontstaat er co-creatie tussen de verschillende specialisten. Dit biedt ruimte voor brede, gezamenlijke en persoonlijke ontwikkeling in kennis en functies binnen het vakgebied wat zich uit in een uniek product; Webeasy.

Webeasy maakt gebouwen smart en is daarmee toonaangevend in de markt; één hardware lijn, één besturingsplatform en één visualisatiepakket. We werken continue aan nieuwe software, hardware en smart building concepten op basis van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hiermee vervullen we steeds meer de rol van systeemarchitect voor alle besturingen en het beheer in gebouwen. Door steeds meer data te verzamelen, dit toe te passen in ons product, maken we gebouwen steeds slimmer en duurzamer!

https://www.werkenbijwebeasy.nl/wp-content/uploads/2021/12/shutterstock_387283174-2048x1367.jpg
 

ONTWIKKELING & ZELFONTPLOOIING

Om te zorgen dat onze dienstverlening en service van hoge kwaliteit is en om vooruitstrevend te blijven staat ontwikkeling en zelfontplooiing bij ons hoog in het vaandel. Om vakkennis van onze collega’s up to date houden, bieden wij doorlopend opleidingen en cursussen aan welke wij volledig vergoeden.

Ieders deskundigheid verdiend een unieke plek binnen onze organisatie. We bekijken samen welk (ontwikkel) pad men gaat doorlopen. Zo zetten wij een ieders expertise op de juiste manier in.

Vacatures