TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN

 

EEN REGELTECHNISCHE UPGRADE
Op het TT circuit wordt altijd geschiedenis geschreven, maar 2020 verliep anders. De publieksevenementen op het TT Circuit Assen zijn altijd zeer gevarieerd en spectaculair. De TT, het WK Superbike, de Gamma Racing Day, DTM, het Truckstar Festival; slechts een selectie van de topevenementen die normaal jaarlijks terugkeren op de circuit-kalender. Door het Covid-19 virus zag de kalender er in 2020 heel anders uit… We kunnen alleen maar hopen dat dit er in 2021 een stuk positiever uit komt te zien.

Waar normaal een drukke agenda weinig gelegenheid gaf om de installatie te upgraden heeft Installatiebedrijf Bakker samen met Bakker Building Controls met de technische dienst van het Circuit besloten de upgrade van de regeltechnische installatie in deze rustige tijd uit te voeren. Bakker Building Controls, installatie partner van Webeasy, is voor het Circuit de partij voor het realiseren en onderhouden van de werktuigbouwkundige en regeltechnische installatie voor de gehele accommodatie. Zo wordt de gehele automatisering van alle opwekkers voor het rennerskwartier, inclusief alle ruimteregelingen van de Business ruimtes en VIP boxen in samenwerking met Webeasy aangepast.

“Een geheel vernieuwde facilitaire webpagina stelt ook de vele medewerkers van het circuit in staat om op een eenvoudige manier de installatie te bedienen”, aldus Edwin Walstra van Installatiebedrijf Bakker.