OPEN & GESLOTEN
De tijd van gesloten gebouwbeheersystemen is voorbij. De markt accepteert geen “blackboxen” meer in hun gebouw. Webeasy was in 2004 het eerste open gebouwbeheersysteem in Nederland. Daar waar traditionele gebouwbeheersystemen alles zelf “in huis” moeten ontwikkelen geeft het Niagara Framework Webeasy de kracht om tegen geringe kosten een modern gebouwbeheersysteem te ontwikkelen maar ook in stand te houden.

WELKE ONTWIKKELINGEN ZIE JE OP HET GEBIED VAN ICE/TECHNIEK/IOT?
Alles gaat geheel of gedeeltelijk naar de Cloud. Het is eenvoudig omdat de beperkingen van hardware weggenomen zijn. Maar beveiliging speelt een steeds grotere rol. We willen voorkomen dat hackers installaties in panden kunnen bedienen. Maar ook IoT gaat onze klanten legio aan mogelijkheden bieden waardoor in combinatie met Webeasy eindelijk echt “smart buildings” gaan ontstaan.

ONTWIKKELINGSPLANNEN
Data is het toverwoord. Maar wat doe je er mee? Om onderhoud op installaties te verbeteren moet Webeasy automatisch gaan vertellen wat de afwijkingen in de installaties zijn. Daarom werkt Webeasy aan data analytics. Zo vertelt Webeasy automatisch wat de afwijkingen in de installaties zijn en kan op afstand in de installatie ingelogd worden om te analyseren wat er aan de hand is en wat beter kan. Zo verbruiken de installaties in gebouwen minder onnodige energie, verlagen we de CO2 uitstoot en creëren we een gezond gebouw.